Choď na obsah Choď na menu

Inter Milan missen techniek 0-2 Italië Chievo

Bijgenaamd 'vliegende ezel', de Italiaanse club Chievo voetbalteam onlangs vrijgegeven 2016/17 seizoen, uit en thuis en een tweede weg Goedkope Voetbaltenues, jersey wordt geleverd door de Italiaanse lokale merken Givova.

Serie A eerste ronde van een focus van de oorlog hevige concurrentie, Chievo zit Te Gedi stadion inluiden in de uitdaging van Inter Milan. De eerste helft, de twee kanten brak gebrek aan techniek, Chievo spits Meiqiaolini schoot net voorlangs. De tweede helft, Bielsa scoorde tweemaal. Uiteindelijk, Chievo 2-0 overwinning op Inter Milan.

De twee teams hebben gehad ontmoetingen opgenomen 28 keer in de Serie A de geschiedenis, Inter Milan 17 overwinningen, 7 gelijke spelen en 4 verliezen van absolute dominantie. De twee teams elkaar treffen in de laatste acht gelijke delen, elk scoorde drie overwinningen, twee gelijke spelen en drie negatieve resultaten. Inter laatste 10 wedstrijden, 5 overwinningen, een gelijkspel en vier verliezen, Chievo laatste 10 wedstrijden 4 overwinningen, 4 gelijke spelen en 2 verliespartijen.

Ondanks de recente internationale status is niet goed, maar Inter Milan Shirt Kopen de laatste 4 wedstrijden tegen Chievo, eveneens ongeslagen, en vorig seizoen de competitie dubbelspel Chievo. Spelers, Murillo opgeschort als gevolg van niet debuut, maar Ansaldi en Andreolli is gewond, opknoping strijd kaart.